Dilluns, 15 d'octubre del 2012 | 19:23
 ·
Crònica · Política catalana
L'independentisme davant les eleccions més transcendents
Roger Buch
Politòleg
Finalment ja sabem les candidatures que hi haurà en l'espai pròpiament independentista per al 25N: ERC, Solidaritat i CUP. Reagrupament dóna suport a CiU i Laporta recomana el vot per a CiU i ERC a la vegada.
Crònica · Euskal Herria
D'eleccions autonòmiques a eleccions nacionals
Antoni Batista
Periodista i escriptor
La recta final de la campanya basca perfila bé que aquestes són més unes eleccions nacionals que autonòmiques. La segura majoria absoluta que sumaran el PNB i EH Bildu situa el front nacional cap a l'autodeterminació com a leitmotiv principal. A l'altre costat, el PSE i el PP es precipiten als números vermells fins a fregar el ridícul: els que han governat fins ara ni junts no sumaran els escons que pot treure el PNB en solitari. 
 ·
Notícia
"Internacionalitzarem el conflicte si no ens deixen fer la consulta"
"Algunes reaccions de l'estat espanyol en aquest moment no són precisament les que correspondrien a un tarannà plenament democràtic, plenament pacífic" ha declarat Mas a una entrevista a TV3.
 ·
Llibres / revistes
Delenda Est Hispania
 ·
La fotografia
La PxL 'celebra' les declaracions de Wert: "Per fi diuen què volen"
L'ONG del català, la Plataforma per la Llengua (PxL) ha penjat una gran pancarta a Via Laietana en protesta per la voluntat del ministre Wert d'espanyolitzar els nens catalans .
 ·
Recull de premsa
Carod: "Una Catalunya independent actuarà amb més intel·ligència cap al País Valencià i les Balears"
"El dia de la independència [...] no podré tenir una satisfacció plena veient com uns territoris que [...] formen el meu país [...] queden fora del nou estat".
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
TribunaTV
Oriol Junqueras a El Debat
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Rajoy activa l'estratègia de l'acolloniment
L'exèrcit espanyol ha sobrevolat el Ripollès. Ha atemorit els ciutadans d'una comarca que és bressol de Catalunya, ha menystingut les autoritats competents del país, els pagesos denuncien que el soroll dels avions ha esverat el bestiar, el mode de via de molts pobles de la zona...
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí