Dijous, 29 de setembre del 2016 | 13:24
Opinió · Política catalana
Culminar el procés
Jaume Marfany
Filòleg
Clar i català. El president Puigdemont acaba d'exposar els seus arguments per guanyar la qüestió de confiança. Ara, tot depèn de la votació de demà, 29 de setembre, per confirmar que sí, que el procés continua endavant i que està preparat per concloure's de manera definitiva.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Interpretació sobiranista de Puigdemont d'una homilia d'Omella
El president Carles Puigdemont fa una interpretació sobiranista de l'homilia de l'arquebisbe Joan Josep Omella va fer durant la missa de la festivitat de la Mercè.En un dels  paràgrafs de l'homilia d'Omella diu "Moltes persones em pregunten com veig la situació social i política de la nostra terra catalana. Només demano que els governants
 ·
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "La resolució de la demanda catalana es farà amb referèndum o amb referèndum"
El president  Carles Puigdemont ha traçat en el debat de la qüestió de confiança que es va iniciar ahir al Parlament de Catalunya, el full de ruta que el Govern durà a terme per culminar el procés polític del país, i ha subratllat que "la resolució de la demanda catalana es farà amb referèndum o amb referèndum".

 ·
Notícia · Nació Digital
Shimon Peres, l'estadista que escoltava Catalunya
Shimon Peres, mort aquesta matinada als 93 anys, descansarà al Mont Herzl, que porta el nom d'un dels grans referents del sionisme. És on són enterrats els considerats pares fundadors de la nació. Serà aquest divendres i s'hi trobaran les principals figures de la política internacional.
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Gifreu: "A tot Europa es planteja amb més o menys profunditat la revisió i adequació del servei públic de l'antiga ràdio i televisió al nou entorn"
En un article al Punt Avui  titulat "Reinventar l'audiovisual"  el professor de Comunicació, Josep Gifreu,  afirma que "El sector de l'audiovisual necessita urgentment noves idees. I si tots els operadors de ràdio i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Rovira: "El futur del país que ens van arrabassar aleshores, el país que fa dècades que maldem per reconstruir, el tenim només a les nostres mans"
En un article al diari Ara la secretària d'ERC Marta Rovira afirma " Em dol que es qüestioni la memòria republicana i antifeixista d'ERC, construïda sobre el sacrifici personal de tants i tants, i que, fent-ho, es banalitzi el patiment de tots els ciutadans, fossin d'ERC, del PSUC, d'altres organitzacions o, senzillament, de cap".
Opinió · Política catalana
Confiances
Guillem Clapés
Conseller nacional d'ERC
La confiança és treballa. La confiança no és quelcom que pugui sorgir instantàniament. Requereix temps, paciència, constància i treball. Sorgeix de l'acumulació d'instants i d'actituds que sumats, ens ajuden a aprendre a refiar-nos els uns dels altres.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí