Dijous, 15 de març del 2012 | 19:34
Opinió · Política
Plou sobre mullat
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
L'ofec econòmic que pateix Catalunya va ser ratificat ahir pel conseller Mas Colell quan va presentar les dades de la balança fiscal entre Catalunya i Espanya. Les relacions econòmiques entre Catalunya i l'Estat espanyol són insostenibles i s'han agreujat considerablement amb la crisi i l'incompliment del pagament dels seus deutes.
Crònica · Euskal Herria
El 'cunyadíssim' del Lehendakari
La familia política no sols dóna disgustos al rei, el president basc també té un problema a casa amb el germà de la seva dona. La Diputació Foral de Biscaia ha detectat unes regularitats econòmiques i les ha denunciat a la fiscalia.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Un bisbe apátrida i un sacerdot del poble
La recent mort de mossèn Jesús Huguet, sacerdot de Solsona, contrasta fortament amb la postura del bisbe d'aquesta diòcesi, Xavier Novell. Aquest bisbe es mostra com un home sense pàtria, com un apàtrida.
 ·
Llibres / revistes
Enric Juliana, el periodisme polític
 ·
Notícia · Illes Balears
Manifestació a Palma: "Sí als serveis públics. Prou de retallades a sanitat, educació, cultura i serveis socials"
Aquesta setmana s'ha convocat la societat de les illes a la manifestació "Sí als serveis públics. Prou de retallades a sanitat, educació, cultura i serveis socials", prevista pel proper diumenge a les 12 hores a la plaça d'Espanya de Palma.
 ·
Llibres / revistes
La transició nacional
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Escola Catalana: nova etapa i nou format
La publicació editada per l'entitat Òmnium Cultural es renova i dóna nou format a la seva capçalera.
 ·
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: "L'esquerra abertzale ha après dels processos de pau anteriors"
"L'esquerra abertzale insisteix [...] que els passos que fan no són a canvi d'alguna cosa: són gestos unilaterals. La unilateralitat els allunya de la sospita de la demonitzada negociació".
 ·
Crònica · Pla de lleida
En memòria de la mare, pensant en el fill
Ivan Mambrillas
Resulta temptador d'oposar l'apostolat comunista, i posat circumspecte, de la mare, que ja no hi és, a l'escepticisme extrem, i humorisme procaç, del fill, per il·lustrar l'evolució ideològica del segle XX.
 ·
Crònica · Política catalana
La CUP més enllà de les eleccions municipals
Roger Buch
Politòleg
Diumenge passat l'Assemblea Nacional de la CUP va decidir presentar-se" més d'hora que tard" a eleccions de caràcter supramunicipal. Tot i que l'organització vulgui donar més importància a altres decisions de l'Assemblea, és del tot normal que des de fora, els mitjans de comunicació vulguin ressaltar aquesta possibilitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí