Dimarts, 25 de febrer del 2014 | 15:16
Crònica · Política
Europa: més que uns Tractats, més que un mercat
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Mentre els membres de la Comissió Europea, com el seu el President Sr. Durao Barroso a Londres o Vivian Reding a Barcelona, miraven d'intimidar escocesos i catalans amb l'exclusió de la Unió Europea si voten a favor de la separació, a la plaça de la independència de Kiev el filòsof francès Bernard-Henri Levi saludava amb un vibrant discurs als pobles d'Ucraïna alçats per mantenir la seva vocació europeista contra el govern titella de l'autocràcia russa.
Opinió
Catalunya i la llibertat
Ernest Benach
Expresident del Parlament
"Catalunya i la llibertat són una mateixa cosa. On viu la llibertat, allí és la meva pàtria". (Lluís Companys). Lluís Companys va ser escollit democràticament com a president de la Generalitat de Catalunya i va exercir el seu càrrec en una època d'una extraordinària complexitat.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Galàxia TIC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Podríem dir que aquesta setmana, que estem vivint, és la setmana tecnològica de l'any per excel·lència. El Mobile World Congress (MWC), el congrés mundial del món mòbil copa la majoria de portades i notícies dels nostres mitjans de comunicació, aquests dies. Barcelona esdevé la capital mundial de la mobilitat i les noves tecnologies. 
Opinió
Eleccions europees: ara més que mai, anem a votar
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Sense més unitat política i social d'Europa se'm fa difícil imaginar un futur de prosperitat, llibertat i igualtat per a tots nosaltres.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política
L'espai nacional d'esquerres, assignatura suspesa
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Si no canvien molt les coses, arribarem al gran examen final del 9 de novembre amb una gran assignatura suspesa: la vertebració d'un espai polític i social d'esquerres amb capacitat de govern. Sens dubte, aquest és un dels errors més greus que posa en perill l'èxit del procés sobiranista. La raó és simple: el nou estat no pot començar el seu camí d'esquenes a la majoria sociològica d'esquerres d'aquest país.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí