Divendres, 25 de maig del 2012 | 19:31
 ·
Crònica · Euskal Herria
La pròxima tupinada
El PP en prepara una de nova, potser l'última. Com l'esquerra independentista, a través d'Amaiur, ha aconseguit desactivar una dècada d'il·legalitzacions, els populars necessiten buscar una altra manera de seguir alterant el cens electoral a Euskadi per evitar, o almenys rebaixar, la majoria abertzale que sorgirà dels pròxims comicis autonòmics aquesta tardor.
Crònica · Madrid
President Mas, la Història l'ha cridat a vostè
La Història es construeix a cops. De sobte, hi ha moments en què tot es precipita. I ara li toca al President Mas liderar aquesta acceleració dels esdeveniments. Només ell té la responsabilitat de decidir si ens evaporem de forma inexorable cap a un autogovern de ficció o fem el salt imprescindible cap a l'Estat propi. I tot apunta que és ara o mai. Heus aquí deu raons, President, que es palpen a l'aire de Madrid i que l'aboquen a ser valent.
Opinió
Per què és més que futbol?
Marta Rovira
Sociòloga
Sovint es diu que el futbol té massa importància a la nostra societat, perquè al capdavall es tracta d'un joc en què onze homes (o dones) van darrera d'una pilota. Però fins i tot qui ho diu sap que no es ben bé això.
Opinió · Política
Trampes al solitari
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
El Consell de Política Fiscal i Financera de la setmana passada ha certificat, un cop més, la credibilitat d'un govern català que no es fa trampes al solitari, actua amb rigor i dóna la cara i parla clar als catalans.
 ·
Notícia · Llengua
S'estrena el vídeo del primer Muralmob per la llengua
La iniciativa, celebrada per Sant Jordi i organitzada per la Plataforma per la Llengua, ha presentat aquesta setmana el vídeo oficial de la trobada, en la qual s'hi van enlairar més de 500 globus.
 ·
Recull de premsa
Culla: "¿Que potser, entre els sentiments identitaris que el futbol canalitza, n'hi ha de legítims i d'il·legítims?"
"La preocupació dels monàrquics no s'hauria de centrar en el què passi aquesta nit al Calderón, sinó en allò que va passar setmanes enrere a Botswana".
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "Mas hauria d'evitar l'error de ser massa generós amb les minories"
"Encara que [...] Jaume Collboni proclamés ahir que "Duran ha estat el primer dirigent nacionalista que obre la possibilitat d'un acord", és el president Mas qui ha decidit intentar engrandir el consens."
 ·
Crònica · Política catalana
El dia 30, torna a començar el ball de l'Estatut
El dia 30. Artur Mas va decidir, després d'anunciar la seva tercera onada de retallades ─en aquest cas condicionades pels criteris de rigidesa pressupostària de Mariano Rajoy─ que havia de prendre alguna iniciativa de tipus polític. Amb unes enquestes que ja no li són tan favorables com fa uns mesos, el president va decidir que potser ja no es podia permetre un avançament d'eleccions generals i encara no està disposat a assumir el cost polític d'un enfrontament amb Espanya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí