Dijous, 24 de desembre del 2015 | 13:54
Crònica · Política
Autodeterminar-se, ço és, no haver de demanar permís
Ivan Mambrillas

-Al Principat hi ha una majoria social i política disposada a liquidar la monarquia postfranquista ―Junts pel Sí, Catalunya Sí Que Es Pot i les Candidatures d'Unitat Popular― i a Espanya no.

Opinió · Política catalana
27 de desembre, acord o eleccions
Jaume Marfany
Filòleg

Aquest diumenge 27 de desembre, 3 mesos després de la victòria independentista a les eleccions plebiscitàries del 27-S, sabrem finalment si tindrem president i govern i si anirem a noves eleccions.


Passi el que passi, el mal ja està fet.

Crònica · Política catalana
El grup Godó felicita les Festes a Quico Homs
A més del misteri de la Santíssima Trinitat n'hi ha un altre: el tracte donat, primer al pujolisme i després a tots els governs de la Generalitat, el grup Godó, com si fos imprescindible per governar a Catalunya, i més encara, per al Procés de transició nacional.
Crònica · Afers religiosos
El Nadal ateu de la cupaire Anna Gabriel
La cupaire Anna Gabriel confessa que la seva família és atea i que ella no celebra el Nadal ni el Cagatió. ¿Que té que veure el divertit Cagatió amb el missatge profundament humà i revolucionari del Nadal?

Crònica · Política catalana
Després del 20-D, la militància de CDC demana responsabilitats
La militància de CDC, que havia mantingut un prudent silenci sobre algunes divergències sorgides, més que amb el procés amb algunes persones de l'entorn d'Artur Mas, ha començat a alçar la veu demanant responsabilitats i canvis en la direcció, així com una catarsi de les maneres de fer dels últims anys. I no només pel "cas Pujol".
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els resultats del 20-D: Conseqüències
A nivel l estatal (1) :

El PP rep un fort correctiu. Perd 60 escons però ,tot i així, es manté com la força més votada evidenciant  que continua essent el veritable partit de la nació d'arrel castellana resistint l'empenta d'una sèrie de sectors del'ÍBEX 35,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí