Divendres, 20 de abril del 2012 | 19:48
 ·
Crònica · Política catalana
Mas ja pensa en les eleccions
El president de la Generalitat Artur Mas ja ha donat ordres aquesta setmana als dirigents de la federació nacionalista i els membres del seu executiu de que comenci l'operació per desmarcar-se del PP i acostar-se a ERC.
Crònica · Madrid
A què espera, president Mas?
Vist des de Madrid, el president Artur Mas deu tenir una alta confiança en si mateix. Sinó, no s'explica que entomi, amb mitja rialla, el menyspreu a què l'està sotmetent Mariano Rajoy. La Moncloa colla fort i Catalunya aguanta resignada. A canvi de què?

 ·
La fotografia · Seguretat
Dia de les Esquadres: començar a parlar clar
La Diada de les Esquadres del 2012 serà recordada pel canvi de llenguatge dels dirigents polítics i del cos: seny, responsabilitat i a la vegada no defugir de la problemàtica que avui dia ha d'encarar la nostra policia nacional.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Lleuger avançament de l'acord amb les majors
El pacte del conseller de Cultura amb les grans empreses del cinema ha triplicat el número d'espectadors però no ressuscita la quota de mercat del cinema doblat al català, que és només del 3,1%.
 ·
Crònica · Illes Balears
Mateu, president de l'OCB, crida els diputats a aturar l'aprovació de la llei de funció pública
La llei significa un retrocés sense precedents per a l'estatus legal de la llengua pròpia i oficial de les Illes Balears i un atac al dret dels ciutadans a ser atesos i entesos en català per part de l'administració pública.
 ·
Recull de premsa · Política
Rahola: "Llanos de Luna menysprea dues grans institucions catalanes amb alegre diürnitat"
"El que se li nega al Síndic a la seva pròpia terra se li permet a la Defensora del Poble espanyola. [...] El que em preocupa és si legalment aquest càrrec públic pot menystenir les institucions catalanes".
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Quico Homs, entossudit en fer fora Terribas
Una vegada aplicada la contrareforma de la CCMA, el poder de Quico Homs és omnipresent. I molt més després de col·locar un dels seus peons, Brauli Duart. El nou director, tot i que porta pocs dies al capdavant de la Corporació, ja ha patit les primeres histèries persecutòries del seu cap, Quico Homs.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "L'herència del PSAN" de Roger Buch
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí