Dimarts, 1 de desembre del 2015 | 13:03
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres, entusiasmades amb el seu èxit

La desmoralització de fa uns mesos dels serveis d'intel·ligència, dels "falcons" de la Moncloa i les clavegueres s'ha transformat en entusiasme per la frenada del procés i la possibilitat de noves eleccions. El canvi d'estrategues dels serveis de l'Estat de fa uns mesos ha donat els seus resultats, i avui el sobiranisme està atònit. Com reaccionar? Es pot reaccionar?


 ·
Crònica · Tecnologia i país
L'iSilence
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo

Els telèfons mòbils ens han canviat les nostres vides. Els tecnòlegs ho diem sovint però és una realitat palpable constantment i tothora. Un canvi, òbviament, en positiu, que ens fa més fàcil el nostre dia a dia. No obstant, hi ha moments, en què els mòbils ens empipen, car trenquen el silenci i la calma que demana el context. En consultes de metges, hospitals, tanatoris, teatres, cinemes…

 ·
La fotografia · Política catalana
Presentació de Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana
Aquest corrent independentista de CCOO reclama una aposta sindical per un nou estat. Van assistir a la presentació representants d'ERC, CUP, ICV i EUiA, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el president de l'ANC, Jordi Sànchez.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Gordillo: "la trajectòria de Cahner és vigent"
En aquest article, Saül Gordillo, destaca la vigència del llegat de Max Cahner, "artífex de la recuperació cultural i creador d'estructures d'Estat catalanes"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Bosch: "la dependència financera de la Generalitat respecte a l'Estat és total"
La catedràtica d'Economia de la UB, Núria Bosch, diu en aquest article que la Generalitat ha perdut la seva autonomia financera "després de la suspensió 'de facto' per les mesures preses pel govern espanyol".

Opinió
No tot és possible sempre
Àngels Folch
Mestra
No es pot fer entrar el clau per la cabota. La realitat és molt tossuda. Sovint tots hem utilitzat la frase "tot és possible". Tanmateix, el "tot és possible" només es pot donar si hi ha les condicions perquè ho sigui.

 ·
Crònica · Política catalana
Camí de via estreta cap a la independència
La falta d'acord entre les force electorals que, teòricament, apostaven per obrir una via cap a la independència de Catalunya, ha acabat de convertir l'anomenat procés català en un camí de via estreta. Un dels seus actius polítics més importants, i líder indiscutible des del punt de vista de la projecció exterior de la reivindicació catalana,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí