Dilluns, 15 de setembre del 2014 | 21:15
Opinió
La trencadissa constitucional
Isidor Marí
Sociolingüista
Darrerament assistim a un martelleig insistent de l'unionisme amb la pretensió que l'onada (més aviat sunami) sobiranista provoca una fractura de la legalitat i de la convivència. Segons aquests arguments, abans no hi havia hagut cap fractura, ni sembla que ara hi hagi cap altra actuació política que provoqui cap fractura de la legalitat ni de la convivència. S'ha de tenir un oblit selectiu molt obcecat i radical per mantenir aquests arguments.
 ·
TribunaTV
La V de l'Onze de Setembre, en imatges
Documents
Declaració de Setembre
Opinió
11S-9N: La força de la gent
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Hem guanyat l'11 de setembre. Era clau, era vital per tenir totes les opcions de guanyar el 9-N. No hi ha cap mena de discussió possible sobre l'èxit de la gran V de Barcelona. Dijous passat, el poble de Catalunya va convocar la consulta. 
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El perfil de l'Assemblea, el 30 minuts més vist de l'any
El programa, emès aquest passat cap de setmana, ha estat el més vist de la temporada. Sota el títol L'Assemblea, un retrat, el 30 minuts ha mostrat el perfil cronològic i humà que hi ha darrere l'associació més influent de la Catalunya actual.
 ·
La fotografia
L'ANC sentencia que la V fa irreversible la celebració de la consulta
El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha reunit aquest cap de setmana a Arenys de Munt aprofitant el 5è aniversari de la primera consulta popular per la independència.
 ·
Recull de premsa
Soler: "Una solució que no inclogui una transferència real de sobirania no té cap possibilitat d'èxit"
"Mentalment, socialment, políticament, Catalunya ja està seguint el seu propi camí, i qui ignori aquest fet s'estarà autoenganyant, com s'autoenganya la premsa de Madrid just abans de cada Diada".
 ·
Recull de premsa
Llansana: "Ara ja no es podrà dir que el sobiranisme s'ha desinflat"
"Tampoc es podrà seguir dient que el cas Pujol ha deixat tocat de mort el procés. Ja deduíem que l'aparell de l'Estat havia fet esclatar l'escàndol amb aquest objectiu".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política
Els funcionaris de la Delegació del Govern senten ridícul de la seva delegada
48 hores abans de la Diada de l'Onze de Setembre i de la posada en marxa de la V, la delegada del govern, María de los Llanos de Luna, va dir a alguns dels seus col·laboradors que les ordres de l'Estat sobre la participació a la V eren que no hi hagués més de 500.000 manifestants presents.
 ·
Crònica · Informe SIC
El fracàs de l'estratègia unionista de l'Estat
L'estratègia unionista de l'Estat, dirigida per Jorge Moragas i Jorge Fernández Díaz, ha demostrat ser un gran fracàs. Des de fonts periodístiques de Madrid s'afirma que Rajoy, per primera vegada, s'ha mostrat molest i enfadat amb aquests dos personatges, que són tant de la seva confiança.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí