Tuesday, 11 de October del 2011 | 19:39
 ·
Entrevista · Política
''Hem de fer retallades més difícils políticament''
Alfred Bosch
Candidat d'ERC a les eleccions al Congrés
Alfred Bosch es mostra convençut que cal ser a Madrid per plantar cara i defensar un discurs nacional que alhora reivindiqui la justícia social. Tot i debutar com a representant polític no li tremola el pols a l'hora d'assenyalar d'on cal restar per poder fer avançar el país.

 · L'èxit electoral del PP que auguren totes les enquestes podria estendre's també al Principat, on alguns sondejos situen la formació per davant de CiU.
L'èxit electoral del PP que auguren totes les enquestes podria estendre's també al Principat, on alguns sondejos situen la formació per davant de CiU.
Crònica · Política catalana
La vacuna contra el "sorpasso"
Les eleccions encara s'han de fer i el resultat està per veure, però si que es cert que les diferents enquestes que es van coneixent confirmen que el PP les guanyarà amb majoria absoluta. Això és una mala notícia per Catalunya.
 ·
Crònica · Política
L'oportunitat de Duran
Ivan Mambrillas
La-crisi-com-a-oportunitat ja no és un postulat socialista, sinó la idea força d'uns individus mentalment mandrosos que, persuadits d'estar injectant optimisme al poble, no fan sinó actualitzar insidiosament vells supòsits del darwinisme social.
 ·
Crònica · Economia
Els ajuntaments, encara més escanyats
El govern espanyol no ingressarà les participacions en els tributs de l'Estat corresponents al mes d'octubre a una cinquantena d'ajuntaments catalans. En concret, 53 municipis veuran retinguts aquests fons perquè encara no han complert amb l'obligació de presentar la liquidació pressupostària de l'exercici 2010.

 ·
Notícia · Comunicació
Privades, grup Godó, PP i Govern, quatre "fronts que amenacen" l'estabilitat econòmica de la CCMA
Així  ho afirma Àlex Gutiérrez al diari Ara, coincidint amb l'article de Mònica Terribas defensant la tasca dels mitjans públics enfront l'ofensiva de les televisions privades.
 ·
Notícia · Política
Moisès Broggi serà el cap de llista d'ERC al Senat
El doctor, de 103 anys, ha acceptat l'oferiment i serà la cara visible de la candidatura dels republicans a la cambra alta.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Steve Jobs: de referent a llegenda
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
A finals d'agost, Steve Jobs, un dels fundadors d'Apple i, sense cap mena de dubte, el gran far de l'empresa nord-americana, anunciava que deixava el seu càrrec de conseller delegat. El motiu que el portava a prendre una decisió d'aquesta transcendència era el càncer que patia, des de l'any 2004.
 ·
Notícia · Comunicació
Escola Catalana publica un monogràfic sobre l'any Maragall
La publicació editada per l'entitat Òmnium Cultural ha decidit celebrar l'any Maragall amb la publicació d'un monogràfic dedicat en exclusiva a la figura del destacat poeta Joan Maragall.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Si mai manés, el primer que faria seria canviar el calendari per fer progressar el país. Ara és l'hora de fer-ho"
"El meló del calendari s'ha tornat a obrir. És una bona notícia. Som davant d'una nova esquerda a l'edifici del nacionalisme espanyol".
 ·
Recull de premsa
López Burniol: "Espanya hauria de considerar la independència com una possibilitat real"
"La seva reacció hauria de concretar-se ─sense una mala paraula, sense un mal gest, sense una mala actitud─ en la defensa rigorosa i fins a l'extrem dels seus drets [d'Espanya] aprofitant tots els recursos que la seva posició li atorga".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí