Dimecres, 15 d'octubre del 2014 | 20:28
Opinió
Cal que la gent us entengui
Miquel Sellarès
Periodista
El nostre procés de transició nacional és el resultat de la fermesa de la bona gent sobiranista del país, congregada a l'entorn de la societat civil mitjançant l'ANC, Òmnium, l'AMI i centenars i centenars d'entitats que han llaurat la construcció nacional durant els darrers 40 anys decepcionats de la transició demcràtica.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Fem el favor de descobrir-ho
Ivan Mambrillas
Fins ara no hem pogut usar, en la forja de la palanca per a l'emancipació, ni un sol material noble, sinó, només, succedanis.
Opinió
Pensar en el país, no en el partit
Xavier Serrahima
Escriptor
Sóc conscient que, a hores d'ara, tractar d'analitzar la situació del procés és no tan sols complicat, sinó arriscat:
 ·
La fotografia
'Ara és l'hora' viatja a Brussel·les
La campanya promoguda per l'ANC, Òmnium i l'AMI ha viatjat fins a Brussel·les per a mostrar el vigor de la reivindicació de la societat catalana a favor de la consulta.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Manipulació i desig de violència?
El setmanari Tiempo del Grupo Zeta caldria que llegís en profunditat i rigor les col·laboracions dels seus periodistes a l'hora de fer portades. Treure de context frases, suposicions i convertir-les en titulars és propaganda Goebbeliana, però no és rigor informatiu.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El model de nació a què aspira Catalunya és d'arrel cívica, fonamentada en la radicalitat democràtica"
"No tinc cap mena de dubte que els sentiments espanyols a la Catalunya independent seran tractats amb el respecte i l'exquisidesa que les aspiracions polítiques, econòmiques i culturals catalanes --ja no dic les sentimentals-- no han trobat mai a Espanya."
 ·
Recull de premsa
Ramentol: "Cal apostar per la democràcia de màxima qualitat, les llibertats individuals i col·lectives, la solidaritat..."
"¿Per què no situem, en els propers anys, aquesta fita com el pròleg a la independència real?"
 ·
Crònica · Informe SIC
Nou fracàs de l'unionisme el 12-O
Ha causat sorpresa entre la classe política, entre els periodistes i entre els serveis diplomàtics i d'intel·ligència el fracàs de la concentració unionista de la plaça Catalunya, tenint en compte el gran desplegament publicitari fet a la premsa, ràdio i televisió espanyoles. I en el cas de Catalunya, tenint en compte també el suport encobert del grup Godó i el seu vaixell insígnia --La Vanguardia-- amb nombrosos anuncis i articles, entrevistes a persones de la fantasmal associació Societat Civil Catalana, etc.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí