Dimarts, 17 de febrer del 2015 | 19:18
Crònica · Informe SIC
Societat Civil Catalana, punta de llança de l'Estat i les clavegueres
Fins ara, l'unionisme era --i és-- conscient del seu fracàs ja que no ha sigut capaç de generar una alternativa al sobiranisme i tampoc no ha creat un lideratge des del món econòmic, empresarial i de la societat civil contra la transició nacional del govern d'Artur Mas i el projecte sobiranista. L'Estat, conscient d'aquest fracàs, ha decidit tirar la casa per la finestra.
Opinió
La crisi de relació entre CiU i UDC
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
La crisi de relacions entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica té unes explicacions, vista des de fora, en les que sembla que s'hi barregin diversos elements. Crec que en primer lloc hi ha el fet de la personalitat política i el lideratge de Duran i Lleida
Opinió
Conèixer el país per governar
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
La tasca d'oposició de CiU al Senat dóna els seus fruits. Des del Govern espanyol mai no han entès el nostre país i mai no han volgut comprendre la força que ha tingut, té i tindrà l'associacionisme a Catalunya en tots els seus vessants.
 ·
Llibres / revistes
Central de compres al servei local
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els dirigents que vénen després del 27S: Josep Rull (I)
Des que va ser nomenat coordinador general de CDC, Josep Rull no ha dubtat en trepitjar fort quan ha calgut per fer virar la nau de CDC cap a la plena sobirania nacional inclòs sacrificant la història i el futur d'unes sigles com CDC. A Rull també li ha tocat lluitar amb els sectors interns del seu partit i de la federació, que es mostren tous amb el procés o obertament oposats, com és Josep Antoni Duran i Lleida.
 ·
Notícia · Societat civil
Forcadell, al Die Welt: "El 27S convertirem les eleccions en el referèndum que se'ns nega"
El prestigiós rotatiu alemany ha publicat un article de la presidenta de l'ANC sobre el procés català, titulat: "Independència per a un país millor".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Si marxem no serà tant pels desacords i els abusos sinó per alliberar-nos del prejudici i la submissió"
"Cal explicar que la independència és una oportunitat --no una garantia-- de més bon govern i millor benestar per a tothom".
 ·
Recull de premsa
López: "La constitució catalana no pot ser la constitució (només) dels independentistes"
"Un procés d'elaboració constitucional, obert i inclusiu, probablement sigui la millor (la darrera?) oportunitat [...]. La constitució catalana no pot ser la constitució (només) dels independentistes. Ni dels experts. Ni dels polítics".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí