Divendres, 14 de setembre del 2012 | 19:28
Opinió
Més fort que la "independència"
Salvador Cardús
Professor de sociologia a la UAB i periodista
Trobo que s'ha de ser comprensiu amb tots aquells que, sorpresos per la contundència de la presa de posició del president Mas i de les seves paraules a Madrid, busquen i rebusquen la manera de disminuir i diluir el valor del seu compromís.
Crònica · Madrid
La independència obre la caixa dels trons espanyola
Ara sí. Ara a Espanya s'han posat nerviosos. Però com és habitual en el tarannà madrileny això no es tradueix en la formulació d'un discurs polític seriós, que passi per acceptar que Catalunya és una nació i que ha estat històricament maltractada. La resposta és, com ens tenen acostumats, amenaces, retrets i titulars apocalíptics a la premsa.
 ·
Notícia · Seguretat
Defensa: President, prudència i responsabilitat
El Centre d'Estudis Estretègics de Catalunya (CEEC) ha fet arribar a Tribuna.cat aquest comunicat amb prec de publicació. "El Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, ha fet aquest matí unes declaracions preocupants al programa Abc Punto Radio de Luís del Olmo.
 ·
Notícia · Llengua
Twitter en català: 50.000 usuaris en 2 mesos
L'espectacular adhesió a la versió traduïda al català de la xarxa social Twitter no té precedents. La xifra ha arribat aquesta setmana a fregar els 50.000 usuaris, una dada que sorprèn per la ràpida acollida d'aquesta versió.
 ·
La fotografia
"Serem al costat de Mas si fa passos inequívocs cap a la independència"
La Presidenta de l'Assemblea (ANC), Carme Forcadell, ha valorat de manera positiva la trobada d'aquesta setmana amb el President a la Generalitat i ha ratificat el seu suport sempre i quan Mas faci "passos inequívocs cap a la independència".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Coincidència i complicitat per a construir l'Estat
Després de la diada històrica d'aquest Onze de Setembre, una part de la nostra nació, Catalunya, ha deixat l'estratègia obligada de la dependència i, escoltant la veu dels ciutadans, ha emprès el camí de la llibertat i de la construcció d'un Estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí