Divendres, 25 de setembre del 2015 | 14:45
Opinió · Política
El poder d'un vot
Marta Rovira
Sociòloga

Tal com ha quedat plantejada la situació, amb totes les "forces vives" de l'Estat espanyol (govern, bancs, església, la majoria dels mitjans de comunicació, Belén Estevan...) apuntant contra els votants favorables a la independència de Catalunya, el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre s'ha accentuat

Opinió · Política catalana
27-S: Voteu Junts pel Sí o la CUP
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana

En primer lloc per dignitat nacional i per a tots els patriotes que varen sommiar amb una nació lliure i ens van deixar abans d'hora i no han pogut gaudir  d'aquests dies d'il·lusions, coincidències i complicitats que ens han dut fins on som ara. Per  a ells i per tots els que van patir persecució, tortura o  presó per lluitar per la llibertat de Catalunya.Per a tots ells vota amb fermesa.

 ·
Recull de premsa
Al vostre costat
El diari Ara en un article d'opinió recull el suport de Joan Francesc Mira i 34 personalitats més d'arreu dels territoris de parla catalana a la candidatura de Junts pel Sí ja que afirmen que "tot i no ser cridats a les urnes també tenim la sensació o la certesa que aquest diumenge es decidiran coses importants que ens afecten".
 ·
Recull de premsa
Col·lectiu Wilson: "L'economia davant la independència"
En un article al diari la Vanguardia el Col·lectiu Wilson  es mostren contundents "No hi ha cap dubte que una Catalunya ­independent seria completament viable" i que "la independència del nostre país tindria efectes econòmics positius a mitjà i llarg termini" ja que "Eliminaria un dèficit fiscal molt gran i persistent (que és precisament el que ara
Opinió · Política
Adéu a l'espanyolitat
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC

L'espanyolitat no són les persones, és un concepte. L'espanyolitat és la manera de fer d'un estat que defuig la lògica i la raó i la substitueix per una mena d'obcecació que voreja el fanatisme i que amara el conjunt de l'arquitectura institucional, pública i privada, d'aquest estat.

Opinió · Política
Jo acuso Botín, Fainé, González, Oliu, Ron, Goirigolzarri
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
M'indigno com Émile Zola  i acuso als presidents dels sis principals bancs espanyol per amenaçar els ciutadans de Catalunya si voten les candidatures "Junts pel Si" i la CUP. Ho han fet  mitjançant el que pretenciosament anomenen "Declaració Institucional"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí