Divendres, 4 d'octubre del 2013 | 19:37
Opinió
La pregunta de la consulta
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
El procés cap el reconeixement democràtic de la voluntat del poble de Catalunya continua amb les dificultats que ja suposàvem. Hem de procurar, però, que no desfigurin l'aspiració majoritària dels ciutadans del nostre país.
Opinió
Trencar l'espai
Vicenç Villatoro
Periodista i escriptor
La marea verda per l'ensenyament i contra la marginació del català a les Balears és important, però és també emocionant. Com va ser emocionant i important la Via Catalana. En un moment de crisi i d'aparent desmobilització social, que la gent surti al carrer d'una manera festiva per causes directament vinculades, en positiu, amb la democràcia i la cultura és extraordinari. No passa enlloc més amb aquesta intensitat.
 ·
TribunaTV
Associació Súmate
 ·
Crònica · Seguretat
Llanos de Luna fa un míting unionista als CFSE
Aquesta setmana, la delegada ultra de la metròpoli, María de los Llanos de Luna, ha fet un míting unionista a l'acte que celebrava la diada de la Policia Nacional a Barcelona. Descaradament i aprofitant el seu càrrec institucional, Llanos de Luna ha fet un discurs dogmàticament del PP.
 ·
Crònica · Internacional
L''smart power' nord-americà
El passat dia 26 de setembre d'enguany, els Estats Units van decidir finalment adherir-se al Tractat sobre Comerç d'Armes, un acord que pretén establir un marc per regular el comerç internacional d'armes convencionals i que aquestes no siguin venudes a actors que tinguin el propòsit de cometre genocidis, actes de terrorisme o abusos dels drets humans.
 ·
Llibres / revistes
Mig segle d'il·lustració catalana
 ·
Recull de premsa
López: "L'endemà de la independència no serem ni millors ni pitjors. Però podem tenir uns instruments que ens poden fer millors"
"El republicanisme modern fa una síntesi del millor de l'igualitarisme i el liberalisme a la recerca d'institucions de qualitat, situant-se, en part, més enllà de la discussió sobre què es vol prioritzar en els pressupostos."
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Duran i Navarro: el duet de la Santa Aliança?
La Santa Aliança, constituïda pels poders fàctics catalans de l'anomenat "pont aeri", per empreses de l'IBEX-35 d'arrel catalana i pels agents catalans de la tribuna del Bernabéu, és conscient que la batalla contra l'independentisme no pot estar liderada ni per l'Alícia S. Camacho, implicada en l'afer Camarga, ni per l'incontrolable --sols des de Catalunya-- Albert Rivera. Vista aquesta situació, la Santa Aliança i els aparells de l'Estat han llançat la seva darrera aposta: la tercera via.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí