Dilluns, 16 de març del 2015 | 20:08
Opinió
Com al futbol
Isidre Palmada
Professor
ICV ha fet allò que al futbol s'anomena un xut endavant. Perquè ¿què és un estat lliure i sobirà en una Espanya plurinacional? Doncs un xut endavant. Quan el jugador no sap què fer, sempre pot xutar endavant.
Opinió
'No estaba muerto, estaba de parranda'
Saül Gordillo
Periodista
Enmig d'una tempesta espectacular entre Convergència i Unió i amb una Assemblea Nacional Catalana sacsejada pels debats interns i la seva forçada renovació al capdavant, Esquerra Republicana de Catalunya ha aconseguit un acord de mínims, ampliable a altres formacions polítiques, en el full de ruta que s'hauria d'aplicar en cas que les forces independentistes sumessin majoria absoluta al Parlament resultant de les eleccions del 27 de setembre.
 ·
La fotografia
Neix barcelona.cat, nou portal web de l'Ajuntament de Barcelona
El consistori de la capital catalana estrena nova porta virtual per a encabir-hi més continguts i serveis, i per facilitar al ciutadà l'accés a la informació.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Tribuna Mallorca enceta nova etapa
El diari digital Tribuna Mallorca ha renovat el disseny del seu web després d'haver-ne millorat el format el passat 2013. El canvi ve acompanyat d'una transició en la direcció de la web, que ara passa a estar sota les ordres del periodista i activista Tomeu Martí.
 ·
Llibres / revistes
La nova amenaça nuclear
 ·
Llibres / revistes
#NouPaís noves ciutats
 ·
Recull de premsa
Llansana: "Per fi partits i entitats han dissenyat un full de ruta per la independència"
"La conseqüència més immediata i positiva de l'acord de divendres és que per fi ens podem centrar en el que de debò és important el 27-S: intentar guanyar."
 ·
Recull de premsa
Comín: "Que les elits tinguin recels a deixar l'estat fa pensar que la independència és una oportunitat per als de baix"
"Que les elits que haurien de veure CiU com el seu referent natural s'hagin distanciat de Mas [...] serveix per desmentir la tesi [....] segons la qual la independència és un projecte funcional per a les classes dominants".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política
Regeneració i pluralitat a CiU, després del 27S
Després del 27S, passi el que passi, CiU eclosionarà i allò que històricament ha estat una federació de nacionalistes, catalanistes i independentistes, deixarà aquesta excepcionalitat i anirà cap a la normalitat de la pluralitat. A CiU hi ha socialdemòcrates, liberals i demòcratacristians.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí