Dimarts, 25 de novembre del 2014 | 22:41
Opinió
El Senat a Barcelona: no han entès res
Miquel Sellarès
Periodista
Després del tsunami democràtic i nacional que es produeix en una societat com la catalana, adulta i pacífica, sembla mentida que als companys socialistes se'ls acudeixi com un gran avenç portar a Catalunya la mòmia política del Senat, una estructura caduca i sense funcions.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El propietari de La Razón es queda el 23% d'El Periódico
L'empresari José Manuel Lara Bosch, qui va amenaçar amb marxar de Catalunya si aquesta, democràticament, assolia la seva independència, sembla ara que vol tenir arrels en el futur Estat català. O potser allò que vol és lluitar perquè aquest no existeixi mai. Caldrà estar atents a la seva darrera maniobra.
 ·
Crònica · Memòria històrica
Jaume Flamerich, presoner de guerra
Amb aquesta primera entrega, Jaume Flamerich, presoner de guerra, encetem des de Tribuna.cat una nova secció de cròniques sobre la memòria històrica. Amb aquests textos es pretén posar en primer pla la importància del coneixement de la història comuna i denunciar, alhora, la manca d'interès de l'Estat per la restitució de la memòria, una part imprescindible per a la construcció del futur de qualsevol país.
Opinió · Política
L' hora de la unitat
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
Superat el 9-N ha arribat l'hora d'ensenyar les cartes i de veure qui està a l'alçada de les circumstàncies i qui no. Aquest dimarts, en una compareixença força esperada, el president Mas exposarà el seu full de ruta en relació a l'escenari que s'ha obert després de la consulta.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Ciberatacs contra Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Ara fa uns mesos, vaig escriure una crònica a Tribuna.cat, on hi feia una reflexió al voltant de la rellevància de la seguretat en el ciberespai.
 ·
Recull de premsa
López: "Un any i mig pot ser el termini entre unes eleccions plebiscitàries i unes constituents"
"Un temps que pot servir per concentrar-se en el pas de la voluntat a la realitat: desenvolupar estructures d'estat (que van molt més enllà de la Hisenda pròpia!) i presentar al món la nostra candidatura".
 ·
Crònica · Política
L'impacte internacional de l'èxit d'una candidatura unitària
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Una candidatura dels partits del "doble si" més les entitats de la campanya Ara és l'Hora podria superar àmpliament els dos milions de vots i aquest èxit tindria una repercussió internacional tan important que suposaria un punt de no-retorn cap a la independència. El mandat democràtic resultant tindria una contundència extraordinària davant de la comunitat internacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí