Dijous, 10 de gener del 2013 | 19:29
Opinió · Política
On som, on anem, com ho farem
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
En moments tant difícils per al conjunt de la població, correspon a la política la responsabilitat de fixar un horitzó clar, una anàlisi compartida del moment i una explicació del camí a seguir. O, almenys, en correspon a la idea de política en la que, modestament, hi participo. Vaja: ens correspon dir on som, on anem i com ho farem. 
 ·
Notícia
"Tenim un argument imbatible: que volem votar"
Salvador Garcia-Ruiz és un dels fundadors del Col·lectiu Emma, una entitat que vetlla per donar llum a les notícies esbiaixades que es publiquen a nivell internacional sobre Catalunya i que ha rebut el premi Joan B. Cendrós per la seva difusió de la causa catalana.
Documents
Proposta de resolució d'aprovació de la Declaració de Sobirania del poble català
 ·
Crònica · Internacional
La "primavera àrab" també és "primavera kurda" i "primavera amazigh"
Antoni Reig
Periodista
La "primavera àrab", el moviment polític i popular que ha tombat un seguit de règims despòtics, ha alliberat un seguit de forces reprimides i ha permès aflorar realitats amagades fins ara com l'existència i vitalitat de pobles i nacions com els amazigh (berbers) i kurds, que no són àrabs però viuen dins de l'anomenat món àrab. 
 ·
Crònica · Afers religiosos
Un cardenal que va elogiar Franco
L'únic bisbe de l'Església a Catalunya que va fer una homilia elogiosa del general Francisco Franco al morir el dictador va ser Ricard Maria Carles (Valencia, 1926). Carles era bisbe de Tortosa (1969-1990). Després va ser arquebisbe de Barcelona (1990-2004) i cardenal.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Catalunya ha de formar equips d'especialistes de defensa nacional pel futur estat català"
"Alhora, Catalunya ha d'elaborar la manera d'explicar a la nostra opinió pública la necessitat de crear una consciència de defensa nacional emmarcada en la defensa rigorosa de les llibertats".
 ·
Llibres / revistes
La llengua del notari
Opinió · Seguretat
No tingueu por dels sabres, ja que no se suïcidaran
Miquel Sellarès
President del CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)
Ja fa unes setmanes que diferents sectors de l'extrema dreta espanyola intenten que torni a ressorgir l'espantall dels sabres per a atemorir les generacions que encara hi són i que van viure el franquisme i la primera part del post-franquisme.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí