Dilluns, 19 de maig del 2014 | 19:47
Crònica · Madrid
A Madrid, convençuts que l'economia els salvarà
Els líders polítics dels país han deixat clara una cosa: el futur dels catalans passa per les urnes i no es ven per un plat de llenties en forma d'un nou model de finançament autonòmic. A Madrid en són conscients. El ministre Cristóbal Montoro sap que ell sol no aconseguirà dissoldre un moviment popular amb múscul, il·lusionat i unit (com a mínim fins al 9-N).
Opinió
General Cassinello, Catalunya no es deixarà entabanar de nou
Miquel Sellarès
Periodista
Vostè va ser el veritable artífex del retorn del president Tarradellas. Però les noves generacions catalanes de la transició democràtica i posteriors no són aquells catalans acomplexats i temorosos de després d'una dictadura feixista. Vostè, que encara deu tenir accés a informació contrastada, sap que la Catalunya actual, la del 2014, no té res a veure amb la que vostè hàbilment va domar i reconduir.
Opinió
Pasqual Maragall i ERC
Oriol Illa
Politòleg
El President Maragall va assistir a l'acte electoral d'ERC del passat diumenge 19 de maig. I molts dels que, fins aleshores, no s'havien mostrat molt preocupats de com estava, ni què feia, ni sabien com eren els seus àpats en la més estricta intimitat familiar, van clamar al cel.
 ·
La fotografia
L'ANC crida a desbordar les urnes el 25 de maig
Carme Forcadell i els membres del Secretariat Nacional Pere Pugès i Noemí Morral han fet una crida als sobiranistes a votar i a fer-ho per les opcions que defensen la consulta del 9N: CiU, ERC i ICV-EUiA.
 ·
Llibres / revistes
Els nostres drets: la nostra dignitat
 ·
Recull de premsa
Soler: "El desenllaç pot ser 'lose-lose'. Fer visible això és bàsic abans de seure a negociar"
"Donant per bo el discurs del president Mas, que aposta per una solució win-win, no sobraria que les persones adequades capgiressin l'argument i fessin que el govern espanyol s'adonés que Catalunya també té cartes per jugar".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "En un nou estat independent, el vot útil pot ser decisiu per a la formació de noves majories"
"Seria presumible, per exemple, que les formacions catalanes dels partits espanyols anessin esdevenint residuals. Per contra, podrien sorgir a la dreta i a l'esquerra de l'arc petits partits radicals".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí