Dilluns, 14 de gener del 2013 | 18:23
Opinió
I continuem el 2013
Jordi Porta
President del Centre UNESCO de Catalunya
Ja s'ha dit, i potser cal repetir, que els arguments dels qui estan en contra del referèndum d'autodeterminació del poble de Catalaunya continuen essent contradictoris i només cerquen aconseguir adeptes a través de la simplicitat i de la por a un futur imaginat perniciós per als ciutadans. Plantejar ara, una vegada més, que reclamar la sobirania de Catalunya és fracturar la societat catalana, no deixa de ser una permanent incongruència.
 ·
Notícia
La Plataforma per la Llengua omplirà el TNC en homenatge a Gasull
En memòria a un dels fundadors de la Plataforma per la Llengua, l'entitat ha organitzat un acte d'homenatge pel proper 15 de gener a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).
 ·
Recull de premsa
Vives: "L'apel·lació del rei a la unitat ens situa en un nou començament. Si no ho entenem, som pell"
"L'Espanya nova [és] feta sobre tres pilars nous: monarquia, xarxes nascudes a redós de l'Estat (hauts fonctionaires , banca, grans corporacions, mitjans de comunicació), exèrcit. I no oblidem l'orgull ferit del poble".
 ·
Recull de premsa
Terricabras: "Les nostres pors ens les han fabricades"
"Ens faran pensar en els tancs o en el desastre econòmic o en el que sigui, però seran pors fabricades, sense fonament real. Per això cal que el procés vagi molt de pressa".
 ·
Llibres / revistes
Caiguda lliure
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Tenim un país valent
Deia Sagarra que un camí és una cosa molt curta de dir, però molt llarga de seguir. Quanta raó. El punt dolç de la nostra història, tocant amb la punta dels dits la nostra llibertat, només es pot entendre com la culminació de segles i segles de patiment, d'avenços i retrocessos. De tot plegat n'hem après i ara el Govern –amb l'impuls d'ERC– ha pres una drecera directa i amb capacitat de sortir-ne victoriosa. Per això a Madrid estan tan nerviosos.
 ·
Llibres / revistes
Entre la confusió i la claredat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí