Dimarts, 27 de desembre del 2011 | 18:50
Opinió · Política
Sense novetats al front sud
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Ho he repetit fins a la sacietat i no em cansaré de fer-ho: pocs canvis a Madrid i cap nova perspectiva útil per a Catalunya. Em segueix sorprenent, això sí, quan escolto l'esglai de compatriotes arrel de la formació del nou govern espanyol.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
"Sicaris" del PP?
Fa ja uns mesos a les Illes i uns anys al País Valencià, que el PP actua com a vertader botxí de la nostra llengua, cultura i nació ─per a aquells que tenen clara la nació catalana completa.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Global Barça
És el nom de la col·lecció que l'historiador i documentalista Carles Salmurri està duent a terme. Un recull d'imatges peculiars, que posen de manifest que, a dia d'avui, la marca Barça és de les més potents al món.

 ·
Crònica · Economia
Setmanes decisives per a Unnim
El Banc d'Espanya, potser avançant la feina que ja anunciava que faria el nou executiu espanyol en l'àmbit financer, ha accelerat el procés d'adjudicació del grup Unnim –Caixa Manlleu, Caixa Terrassa i Caixa Sabadell-, que la setmana passada anunciava unes pèrdues de 107 milions d'euros el darrer trimestre de 2011, a una altra entitat financera que se'n faci càrrec.
Opinió · Política
Escenaris de futur
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
La crisi financera i econòmica planetària que ens afecta revela que s'acaba tot un cicle de la història moderna i que s'han de revisar moltes de les rutines establertes també en altres camps com els sistemes de govern i, sobre tot, les referències ètiques i simbòliques.
 ·
Notícia · Illes Balears
Joves de Mallorca per la Llengua, a les portes d'IB3 Televisió per demanar que el català segueixi sent la llengua preferent
Joves de Mallorca per la Llengua avui, divendres, 23 de desembre, a les 11.30 hores, al Polígon de Son Bugadelles (Calvià), ha dut a terme un acte reivindicatiu en contra del camí que la televisió pública de les Illes Balears, IB3 Televisió, ha emprès després de les passades eleccions.
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "Les exportacions catalanes han crescut un 16% l'últim any. El manteniment d'aquesta tendència és clau"
"Les ambaixades compleixen una important funció política, però sobretot econòmica, comercial i cultural".
 ·
Recull de premsa · Política
Gordillo: "Una sortida a la crisi amb rostre humà hauria de ser possible com a alternativa a les retallades indiscriminades"
"El Govern d'Artur Mas es desinfla. Lluny queda allò d'els millors que havien de fer més amb menys".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí