Dimecres, 4 de març del 2015 | 19:32
Opinió · Política
La independència serà social o no serà
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
¿Està en crisi el moviment sobiranista després de tres anys intensos, com mai, en mobilitzacions cíviques i massives, com apunten els seus adversaris?
Entrevista · Pla de lleida
"La independència aïllada dels anhels de canvi democràtic i social de la gent no funcionarà"
Quim Arrufat
Llicenciat en Ciències Polítiques i diputat per la CUP al Parlament
Entrevista exclusiva de Tribuna.cat a Quim Arrufat.
A Quim Arrufat li agrada anar a les arrels. Quan tenia divuit anys, va decidir conèixer de prop la realitat de la ribera sud de la Mediterrània i va viure un any a Tunísia, estudiant l'àrab. Després, va viure a Istambul, on va palpar de prop les contradiccions internes de la societat turca.
 ·
Crònica · Pla de lleida
ICV o la mala literatura
Ivan Mambrillas
Dir que ICV fa literatura en lloc d'agafar la bèstia (de la política) pel morro no és pas una manera de menystenir els fills reblanits del PSUC i, de retop, el costum de compondre alexandrins, sinó de capturar, amb asèpsia i precisió, el sentit de les seues decisions estratègiques.
 ·
Llibres / revistes
365 acudits per a indepes
 ·
La fotografia
CDC es desmarca del pujolisme amb la supervisió dels comptes per l'ONG Transparència Internacional
El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre la seva formació i l'ONG Transparència Internacional.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Suposar que la promesa d'inversions futures farà desdir un suposat independentisme tebi és suposar molt"
"Em sorprèn que [Francesc Granell] cregui que l'aspiració a la independència es redueix a una qüestió mercantilista. [...] La resolució final del procés dirà qui va entendre millor què passava a la societat catalana".
 ·
Recull de premsa
Casals: "Si volem una Europa unida els interessos s'han d'harmonitzar"
"Molts catalans desitgem exactament això: ser tan sobirans com ho són els altres 28 països de la UE; o si voleu, volem ser tan poc sobirans com ho són aquests països".
 ·
Crònica · Política catalana
ICV, en una cruïlla pel seu futur
En la convenció d'Iniciativa del passat dissabte, pocs dies després que Tribuna.cat publiqués l'entrevista a l'ex eurodiputat Raül Romeva, s'ha fet evident amb gran correcció que ICV torna a passar per una nova crisi interna que recorda les múltiples crisis que el partit històric del PSUC va tenir en els seus darrers temps. Un partit, el PSUC, del qual ICV hi va sortir com a herència al futur.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí