Divendres, 7 de setembre del 2012 | 19:02
Opinió · Seguretat
11-S: ordre democràtic, cap provocació ni violència
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
Centenars de milers de ciutadans de Catalunya marxaràn sobre ─i des de─ Barcelona per a manifestar-se per la independència nacional de Catalunya. Serà un mar d'estelades i esperem que també ho sigui de banderes europees.
Crònica · Madrid
Madrid esmola les eines pel 12-S
En públic, les autoritats espanyoles aixequen la cella amb una ganyota de menyspreu quan se'ls pregunta si estan inquiets per l'auge de l'independentisme. Els molesta perquè els inquieta. A la Moncloa, als ministeris, al PP, ja fa temps que esmolen l'eina. La data: el 12-S, l'endemà d'una manifestació que marcarà un punt de no retorn.
Opinió
Pere Navarro fa neteja
Xavier Serrahima
Escriptor
Únicament a algun inconscient i malpensat se li pot acudir imaginar que els canvis radicals que el batlle de Terrassa ha introduït al grup parlamentari socialista —la substitució en els seus càrrecs de Joaquim Nadal, Miquel Iceta, Laia Bonet i Marina Geli— obeeixen a la voluntat de passar-hi comptes o d'estirar-los les orelles.
 ·
Crònica · Illes Balears
Entitats i organitzacions de Balears seran a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona
Aquest 11 de Setembre Barcelona viurà una Diada especial, multitudinària i farcida d'activitats. Com cada any, les entitats i partits polítics nacionalistes de les Illes Balears participaran en les diverses activitats organitzades per les entitats i partits germans del Principat.
 ·
Llibres / revistes
No a la reforma municipal que promou l'Estat
 ·
Notícia · Llengua
"Volen que el català no es parli"
Tot i tapar la boca de l'estàtua de Rafael Casanova situada a la ciutat comtal, la Plataforma per la Llengua ha parlat alt i clar aquesta setmana. En un acte reivindicatiu l'entitat ha denunciat els constants i continuats atacs a la llengua pròpia.
 ·
Recull de premsa · Política
Nadal: "Resulta extraordinàriament frustrant que les elits es desentenguin de la convocatòria de dimarts"
"Resulta encara més alarmant que els grans partits no s'hagin situat de manera desinhibida i activa al capdavant del debat que mobilitza més gent i de manera més transversal".
 ·
Crònica · Política
La manifestació a punt! Només falten els balcons de Barcelona
Roger Buch
Politòleg
Quan l'Assemblea Nacional Catalana va convocar una manifestació per la Diada, més d'un va respondre amb escepticisme. Per què una manifestació? Si ja se n'havia fet una de ben gran el 2010 i, en principi, no es podria superar ja que, sent explícitament independentista, rebria menys suport...
 ·
Llibres / revistes
Aconseguim resultats, creem cohesió!
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí