Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de novembre del 2014 | 19:52
Recull de premsa

Forcadell: "El 9-N vam tancar una etapa i ara iniciem el tram final, unes eleccions que generin un mandat democràtic"

"Unes eleccions que ens permetin obtenir el màxim de diputats i diputades que treballin perquè els ciutadans de Catalunya puguem avançar nacionalment i socialment, puguem disposar de les estructures d'estat".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a un article que el "desconeixement" de la realitat catalana per part de les elits dominants espanyoles "és extraordinari" ja que tenen una visió "tan distorsionada i esbiaixada que es pensen que quan l'Estat espanyol ens faci alguna oferta, si ens la fa, nosaltres ens la creurem".

"Ara, el president del Govern espanyol vindrà a Catalunya en un darrer intent per frenar l'avenç independentista. Com dèiem han reaccionat tard i malament perquè no tenen projecte per a Catalunya ni l'han tingut mai. A Espanya ni el PP ni el PSOE no tenen projecte per a Catalunya més enllà de considerar-la una comunitat autònoma" ha sentenciat a un article a El Punt AVUI.


Forcadell ha sentenciat que durant aquests darrers 35 anys de democràcia "no ens han ofert cap projecte engrescador, esperant que amb els anys els catalans deixéssim de ser catalans o d'aspirar a tenir unes millors condicions de vida" i ha celebrat que això no ha estat així ja que els catalans "no hem renunciat a res, tenim el nostre projecte i continuem el nostre camí, per això no esmerçarem ni un minut del nostre temps ni un gram de les nostres energies en aquesta visita, ja hem desconnectat de l'Estat espanyol".

"El 9-N vam tancar una etapa i ara iniciem el tram final, unes eleccions que generin un mandat democràtic clar, unes eleccions que ens permetin obtenir el màxim de diputats i diputades que treballin perquè els ciutadans de Catalunya puguem avançar nacionalment i socialment, puguem disposar de les estructures d'estat necessàries per proclamar la independència, com a eina de regeneració democràtica i per garantir una vida millor per a tots els ciutadans" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat