Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de desembre del 2015 | 11:47
Recull de premsa

Gordillo: "Colau:ni ruptura ni reforma"

En un  article al diari el Periódico el periodista Saül Gordillo fa balanç de la gestió dels sis mesos d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona. Així per Gordillo "la gestió de Barcelona en Comú és més aviat discret" i "el seu èxit sembla ser no haver provocat el cataclisme que els seus adversaris polítics i econòmics auguraven".

Resumeix aquests sis mesos destacant "La continuïtat del congrés de mòbils, la retirada del bust monàrquic de la sala de plens i la moratòria d'hotels són els 'hits' d'una Colau que ja ha rebut una targeta groga de la PAH i a qui la CUP ajuda a presentar-se com a moderada" i afegeix que" la debilitat política que suposa governar en solitari, amb 11 de 41 regidors" no hi ajuda.

Per Gordillo després d'un periode electoral darrere un altre  en el que "un sospita que s'ha imposat una certa tàctica"
espera que tot es reactici després de Reis i conclou "Si Podem vol canviar Espanya a la mateixa velocitat, necessitarem molta til·la. A Barcelona, res de ruptura i poca reforma".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat