Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de febrer del 2014 | 16:38
Recull de premsa

Graupera: "Si no vols la independència, responsabilitza't d'Espanya"

"Ja no pots fer veure que això d'Espanya no va amb tu, que les decisions que es prenen a les Corts espanyoles, ecs. Que les Illes Balears i el País Valencià, oh."

El periodista Jordi Graupera ha assegurat a un article que "si no vols la independència, responsabilitza't d'Espanya". "Aquest és un dels afers més espinosos de l'etapa postautonòmica que vivim. Durant dècades ha estat perfectament compatible no voler la independència i no fer-se responsable del projecte espanyol" ha argumentat.

"No coneixíem tan bé on eren els límits de cada partit, de cada discurs, de cada promesa. Hi havia tanta feina a punt per ser enllestida i tanta por que tot es trenqués que, en part, no hi havia altre remei que viure en els llimbs. Fins i tot si eres independentista podies sumar-te a l'esforç gradual. Tot sumava" ha explicat

"Tot això s'ha acabat" ha sentenciat Graupera qui ha dit que "ja no pots queixar-te amargament de la implacable voluntat uniformitzadora que protagonitzen alternativament PP i PSOE" perquè "si no t'agrada tens ara l'oportunitat de sumar-te a l'esforç independentista, i afegir-hi el teu matís i la teva cautela".

"Si no, ja no pots fer veure que això d'Espanya no va amb tu, que les decisions que es prenen a les Corts espanyoles, ecs. Que les Illes Balears i el País Valencià, oh. Pots voler una Espanya diferent, [...]. Però si acceptes la sobirania espanyola és indispensable que acatis el pa que s'hi dóna" ha reblat.

Finalment el periodista ha sentenciat que aquesta "no és una situació d'amb mi o contra mi: és la possibilitat de pensar lliurement quin cost estàs disposat a pagar per fer avançar les teves prioritats". "L'únic exigible és no fer-se el suec. Tu manes. Si no vols Espanya, responsabilitza't de la independència. Si no vols la independència, responsabilitza't d'Espanya" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat