Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de de juny del 2016 | 11:05
Recull de premsa · Illes Balears

Alzamora: "A les Balers bé, gràcies"

En un article al diari Ara l'escriptor Sebstià Alzamora ironitza sobre la situació política de les Illes i ens diu al respecte "Hi ha una cosa que no hem pogut dir mai els ciutadans mallorquins ni illencs, i és que la nostra circumstància política fos una mica més amable que la de Catalunya o de qualsevol altra comunitat autònoma".

I afegeix "Hem tingut governants com Gabriel Cañellas, com Jaume Matas, com Maria Antònia Munar i ja no dic com José Ramón Bauzá. Amb la sola excepció ocasional del president Francesc Antich, que va fer el que va poder però que va acabar com el president Bauzá: al senat d'Espanya, callat i copat. Per fer aquesta feina, francament, no calien tants d'esforços. Durant anys i panys, esmentaves la política illenca i l'únic que podies esperar eren somriures de burla i de commiseració, i d'aquí no sortíem".

Per a l'escriptor amb Armengol "no n'hem sortit del tot, ni tan sols amb el seu mandat conjunt amb la coalició Més, però sí que he de dir que com a mínim ja no fem ni la meitat de riure. Ja no som una caricatura, cosa que s'agraeix, sinó que ens hem convertit en el que es pot qualificar de fenomen: rebem, per part del senyor Montoro, el maltractament fiscal més espectacular de tot l'Estat, superant amb escreix fins i tot el de Catalunya".

I reconeix Alzamora que "hem obtingut una certa estabilitat governamental. No es pot dir que sigui gran cosa, certament, però en els temps que corren ja és notícia. Com diu la dita, bona nit i tapa't"

I acaba afirmant "Però sí que podem dir una cosa, i és que de moment no ens matem gaire, que la coalició de govern entre el PSOE i Més de moment aguanta raonablement, ni que sigui al bany maria, i que de moment no impugnem els pressupostos ni la presidenta no s'ha de sotmetre a cap qüestió de confiança. Algo és algo va dir un calvo quan va trobar una pinta pel desert"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat