Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de gener del 2016 | 12:11
Recull de premsa · Política catalana

Espada:"Ara és l'hora de l'únic projecte de país que té una majoria social indiscutible. Es diu procés constituent per la república catalana"

En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada assegura que "L'elecció de Carles Puigdemont com a 130è president de la Generalitat és la demostració palpable que només hi ha un acord impossible, el que no s'estableix".

Així per a Espada a "Catalunya hi ha projecte de país en majúscula i l'acord és ja una realitat palpable, després d'uns mesos de desgast, però amb una majoria sòlida i consolidada i amb energies renovades" possible gràcies "al pas al costat de l'expresident Mas, per la reconsideració de la CUP de la seva posició i –no ho oblidem– també gràcies a aquells com ERC o els independents que s'han mantingut ferms en els moments més complicats i van exigir continuar negociant fins a l'últim segon de l'últim minut".

Espada també afirma que "Ha quedat demostrat que, més enllà de l'òbvia necessitat d'eixamplar el 48% de votants per la independència, només l'independentisme té una proposta viable i transversal per al país. L'oposició del "Junts pel si no fos" –en paraules de Puigdemont– rebutja el procés, però no mostra capacitat d'alternativa".

I conclou "Ara és l'hora de l'únic projecte de país que té una majoria social indiscutible. Es diu procés constituent per la república catalana".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat