Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de d'abril del 2016 | 11:29
Recull de premsa · Política catalana

Espada:"Parlem dels cent dies d'un govern que va estar a un sospir de no existir. No ho oblidem"

En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada posa de manifest, 100 dies després de l'arribada  de Puigdemont a la presidència de la Generalitat , com mentre aquí es va aconseguir formar un govern a Madrid tot sembla indicar que estem abocats a unes noves eleccions "un executiu Puigdemont-Junqueras amb tots els ets i uts i legitimitat per les

urnes del 27-S, les més participades de la història i amb un mandat democràtic clar, que dialoga amb tothom, socis o adversaris, polítics o societat civil. Versus un govern Rajoy en funcions tancat en ell mateix, aferrat a la Moncloa, incapaç de parlar de res i amb ningú".

Així, per Espada tres són els punts claus que han marcat aquests primers tres mesos de govern "primer, posar el focus en la lluita contra les fortes desigualtats socials malgrat encara no tenir les eines necessàries a l'abast: el pla de xoc social, els acords del debat al Parlament sobre la pobresa o els plans de millora del sistema sanitari del conseller Comín en són tres exemples. Segon, la construcció d'estructures d'estat, i entre elles cal destacar la imprescindible Agència Tributària pròpia que ara, finalment, està agafant velocitat de creuer en la seva conformació. No hi haurà independència sense la Hisenda. I tercer, el desplegament internacional que principalment desenvolupen el president Puigdemont, el vicepresident Junqueras i el conseller Romeva".

I acaba "Toca reblar el clau consolidant la reactivació econòmica i la regeneració democràtica, però parlem dels cent dies d'un govern que va estar a un sospir de no existir. No ho oblidem".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat