Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de febrer del 2011 | 15:23
Recull de premsa · Política

Albert Sáez: "CiU i PSC s'han de posar d'acord en el perímetre i la intensitat de la retallada"

Barcelona · El director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, creu que l'arribada d'Artur Mas a la Generalitat ha servit per "donar-nos un bany de realisme". Sáez afirma, en un article, que "té raó el Govern quan demana a l'oposició que no li salti a la jugular amb una reducció de la despesa que s'ha de fer sigui com sigui". Però també considera que té raó l'oposició "quan reclama a l'equip de Mas que no afegeixi dramatisme als comptes generant inseguretat institucional i convertint les retallades en un soc".

En aquest sentit, creu que "el camí adequat és el que va propiciar la investidura de Mas com a president". s a dir, considera que "CiU i PSC s'han de posar d'acord en el perímetre i la intensitat de la retallada posant l'accent en la recuperació del creixement per recuperar ingressos. I no deixar-se portar pels profetes de la desgràcia". D'altra banda, creu que José Montilla no va reaccionar davant la crisi i va esperar que "el sistema de finançament tapés el forat", i no ho va aconseguir "de manera suficient". Sáez creu que en el seu últim any de mandat, "el Govern de coalició que presidia no va retallar tot el que calia, apressat per les urgències electorals i per una oposició que li exigia mantenir la inversió".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat