Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de juny del 2015 | 16:41
Recull de premsa

Vives: "El 9-N vam sortir a votar majoritàriament a favor de la llibertat nacional. El 27-S ho haurem de tornar a fer"

"El dia 28 serà el moment del balanç, el moment de la veritat al qual, de moment, sembla que alguns no han sabut arribar".

L'escriptor i regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, ha lamentat a un article que durant els darrers mesos "ens hem fet un fart de sentir com opcions rellevants però minoritàries en el conjunt del país parlen com si ho fessin en nom de tothom".

"Ni ells, ni els altres, ni nosaltres ni ningú no ho pot fer --ha reblat--. Tan arrelades en el poble català estan les seves opcions, com les nostres. Tan legítimes són les unes com les altres. Tan pròpies aquelles com aquestes. Quan hi ha qui diu que el Procés, i l'acord que l'empara, és impropi, ens està dient que el que és impropi és l'expressió de sobirania que, en la mesura de la seva representativitat, aquest acord significa".

A l'article El procés al Procés Vives hi ha dit que la "relativització de la signatura d'aquest document, i de les conseqüències que se'n deriven, també contribueix a fer un procés paral·lel al Procés" ja que els documents "generen obligacions a les parts signants, i tot el que signifiqui relativitzar-los només significa debilitar-ne la força política".

"El 9-N vam sortir a votar majoritàriament --ha conclòs-- a favor de la llibertat nacional de Catalunya. El 27-S ho haurem de tornar a fer. Des d'ara fins aleshores veurem qui és conseqüent amb el que ha signat, amb el que ha dit; qui forma part per tant de la Política, amb P majúscula. El dia 28 serà el moment del balanç, el moment de la veritat al qual, de moment, sembla que alguns no han sabut arribar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat