Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de novembre del 2014 | 17:59
Recull de premsa

Xirgo: "Ànims, Torres-Dulce. Sabem que avui no ens fallaràs"

"El procés tindrà èxit simplement pel que està fent el PP. Mai de la vida hauríem somiat tenir uns aliats com els que tenim. [...] Tenim la sort que, per més malament que ho fem nosaltres, ells sempre ho fan pitjor".

El periodista Xevi Xirgo ha dit a un article que "aquests del PP ho fan realment bé": "A hores d'ara ja ens podríem deixar de preocupar sobre què passarà a Catalunya, si hi haurà eleccions, si hi haurà una llista "de país"".

El periodista ha sentenciat que al pas que anem, "les divergències públiques i notòries que hi ha entre CiU i ERC sobre la velocitat del procés [...] tindran una transcendència mínima, relativa: o que potser no en tindrà cap" perquè el procés tindrà èxit "simplement pel que està fent el PP". "Mai de la vida --ha continuat a l'article Gràcies, moltes gràcies!-- hauríem somiat tenir uns aliats com els que tenim. Un ministre rere l'altre s'estan reunint aquests dies amb les grans patums econòmiques del país i, saben què, ni cas. No els fan ni cas. Ni hi haurà una tercera via ni hi ha la sensació que calgui."

"Quina sort, pensem els que estem preocupats per les febleses del país. No hi seran a temps. Tenim la sort que, per més malament que ho fem nosaltres, ells sempre ho fan pitjor" ha reblat Xirgo, i ha continuat assegurant que ara resulta que els fiscals catalans "es pronuncien en contra de la querella contra Artur Mas perquè "estan contaminats pel procés". Ha!": "Qualsevol que sàpiga com d'independentistes són els membres de la fiscalia sabrà com d'errònia és aquesta lectura. Ara resulta que tot el que a Catalunya no els va bé és perquè està contaminat".

"No saben, de veritat, la sort que tenim de tenir-los a ells. De tenir un PP que no para, dia rere dia, d'esperonar-nos a continuar endavant amb el procés. Ànims, Torres-Dulce, i imposa avui, sisplau, la querella contra Mas. Sé que no ens fallaràs. Gràcies" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat