Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de de març del 2015 | 11:43
La fotografia

Barcelona, Capital del Prototipatge

L'Ajuntament ofereix els seus espais i recursos a empreses i emprenedors per a que puguin desenvolupar idees innovadores en fase experimental.

L'Ajuntament de Barcelona ha començat la carrera cap a un objectiu clar: ser la Capital del prototipatge. Per això ha posat a l'abast els actius de la ciutat a empreses i emprenedors i ha obert les seves portes a totes aquelles persones (organitzacions i particulars) que estiguin desenvolupant projectes o serveis innovadors. Persones i/o equips que es trobin en la fase de precomercialització d'un projecte i que, per tant, requereixin un entorn real on posar a prova les seves innovacions.

Com a Capital Europea de la Innovació, Barcelona disposa dels atributs necessaris per posar a prova qualsevol solució o servei en un terreny real. La ciutat té una xarxa d'infraestructures excel·lent en la qual pot innovar, és una ciutat variada, cosmopolita i oberta, té un entorn ideal per desenvolupar propostes noves i gaudeix d'una marca amb una forta projecció internacional que incita a viure la innovació.

Com inscriure's en la iniciativa? Només us heu de donar d'alta al web Prototyping Barcelona. Les propostes prototiping que s'hagin desenvolupat i provat a Barcelona amb una durada màxima de 3 mesos, que hagin desenvolupat el prototip amb equips transversals i que aconsegueixi que la iniciativa relacionada amb el prototip tingui un retorn econòmic rebran el segell Prototyping Barcelona.

Aquest segell és un reconeixement a les iniciatives més innovadores del moment, i té vocació internacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat