Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de de juny del 2011 | 18:43
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

LaVanguardia.cat: per quan?

L'arribada de la versió en català de La Vanguardia va despertar totes les il·lusions i les esperances al país. És ben cert que l'edició en la llengua pròpia d'un dels rotatius més llegits de Catalunya va ser una gran notícia però, tot i la seva importància, el rotatiu del Grup Godó encara no ha fet el pas definitiu cap a la plena implantació del català en els seus continguts informatius.

Barcelona · Un mes després del llançament de La Vanguardia en català, encara no està a punt la versió catalana de la seva pàgina web. El que havia de ser un període d'"uns dies" d'espera en els quals s'havia d'"atorgar principal protagonisme" a l'edició impresa, s'ha convertit en un mes sencer de posada a punt d'una pàgina web encara inexistent.

Segons han informat Vilaweb i Comunicació 21, els directius de la versó digital de La Vanguardia estan tenint complexes problemes tècnics per actualitzar tots els continguts a la versió digital. La manca de personal i d'efectius també dificultarien la tasca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat