Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de març del 2011 | 17:01
Notícia · Política

Yvonne Griley: "Cal fermesa davant qualsevol agressió a la cohesió social"

La directora general de Política Lingüística recorda a TribunaTV que "el Quebec s'emmiralla amb Catalunya" pel que fa a la immersió lingüística

Yvonne Griley

Fermesa davant la sentència del Constitucional, del Suprem, i contra "qualsevol agressió que hi pugui haver a la cohesió social". Aquesta és la resposta que tindrà el govern de la Generalitat en política lingüística, especialment en el camp de l'educació, segons ha explicat la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley, en una entrevista a TribunaTV. Griley ha expressat que "no es pot trencar" el model d'immersió lingüística, del qual Europa n'ha reconegut la seva "bondat" i fins i tot el Quebec s'hi emmiralla.

En l'entrevista, la directora general també ha parlat de com ha estat l'arrencada al seu nou càrrec, del cinema i el català i dels objectius del seu mandat, entre d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat