Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de novembre del 2013 | 17:22
Notícia

'Vint i Ramon Barnils' desgrana el pensament del periodista Ramon Barnils

El Grup de periodistes Ramon Barnils ha decidit no passar per alt la figura d'un dels periodistes més inicisius, corrosius i que més han influenciat la professió en el 12è aniversari de la seva mort. El llibre 'Vint i Ramon Barnils', de la periodista Laia Altarriba, es presentarà la setmana vinent juntament amb un docmental homònim.

M. Folch · El proper dimarts 12 de novembre el Grup de periodistes Ramon Barnils presentarà a la casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62) el monogràfic 'Vint i Ramon Barnils', escrit per Laia Altarriba i elaborat en record de la figura del destacat periodista Ramon Barnils.

A través d'una sèrie de converses, el llibre explica la seva vida i la seva aproximació al periodisme amb el doble objectiu, també, d'acostar el lector a l'època que va dels anys seixanta fins a finals de segle XX: la lluita antifranquista i el paper del moviment llibertari. Un qüestionament de la Transició política i la seva aposta per la independència del nostre país destaquen d'entre els continguts de 'Vint i Ramon Barnils'.

El grup de periodistes aprofitaran la benentesa per fer públic també un documental homònim, una cinta on s'hi recullen entrevistes a familiars, amics, periodistes, polítics, etc. de Ramon Barnils que van conèixer el periodista. D'entre els protagonistes hi destaquen Joan de Sagarra, Pepe Ribas,  Eliseu Climent, Vicent Partal, Biel Mesquida, Sergi Pàmies, Carles Flavià, March Recha, Ferran Torrent, Montse Majench i Ignasi Solé Sugranyes, entre molts d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat