Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de de setembre del 2014 | 20:33
Recull de premsa

Roca: "Es pot discutir la consulta però no es pot ignorar el problema"

"Discutir sobre la legalitat de la consulta ha d'anar acompanyat d'una o diverses propostes que busquin resoldre el problema".

L'advocat Miquel Roca ha recordat que el decret de convocatòria del 9N ja està signat i que "la maquinària de l'Estat s'ha posat en marxa per què se suspengui". "La consulta no és més que una manifestació d'un problema. Es pot discutir la consulta però no es pot ignorar el problema" ha reblat Roca a l'article Parlem del problema.

Segons Roca, aquest problema és "greu que compromet tot Espanya" i que, per tant, "es pot discutir i debatre sobre si el plantejament que es fa des de Catalunya és encertat o no; es poden qüestionar les seves expressions [...] però el problema hi és i els oponents haurien de plantejar altres vies".

"Discutir sobre la legalitat de la consulta --ha continuat-- ha d'anar acompanyat d'una o diverses propostes que busquin resoldre el problema. [...] Que el temps ho arregla tot és una gran mentida. Ara, en tenim una prova".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat