Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de febrer del 2015 | 16:57
Opinió
Miquel Strubell
Sociolingüista

La gallina dels ous d'or

Fa uns anys, en tornar al meu cotxe que tenia aparcat en diagonal al carrer, tot just havent-lo passat s'atura un conductor i em demana si me'n vaig. En contestar-li que sí, intenta fer marxa enrere per deixar-me sortir, però un altre conductor ho impedeix, amb la voluntat de ficar-s'hi ell.

Davant de la baralla que comença entre els dos per veure qui es queda amb la plaça que deixaré vacant, i amb la impossibilitat física de sortir, baixo del cotxe, el tanco amb clau i me'n vaig a fer un tomb durant uns minuts. Al cap d'uns metres miro cap enrere i els veig, encara barallant-se per una plaça inexistent... per culpa seva.

Que les rivalitats no impedeixin a Catalunya sortir de l'actual plaça escanyolida i sempre amenaçada de l'Espanya dita "autonòmica" del 1968, per ocupar la plaça en el concert de les nacions del món que jo, ferventment, crec que mereix.

Ara mateix, per sortir de la plaça actual, estic paralitzat, amb les ganes que tinc de fer campanya a favor de...? Del què jo tinc més que clar, però el 27-S, perquè de moment sembla que algú ho ha volgut així, haurem de votar el qui.

Ara bé, només que es posin d'acord en el full de ruta i un logo, ja podré començar a fer campanya a favor de la independència --ni que sigui, d'entrada, solet-- als ascensors del Corte Inglés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Strubell
Miquel Strubell
Sociolingüista
Opinió · Política
Incredibilitat
Opinió · Política catalana
Quan i com farem futur?
Opinió · Política catalana
Ja he dit que això és una guerra!
Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Opinió · Política catalana
Congrés internacional: "Avenços recents en soscavar el procés d'independència de Catalunya"
Opinió · Llengua
Un privilegi?
Opinió · Política
Transitorietat
Indica publicitat