Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 28 de de desembre del 2016 | 12:35
Opinió · Política catalana
Miquel Strubell
Sociolingüista

Congrés internacional: "Avenços recents en soscavar el procés d'independència de Catalunya"

Ha despertat un cert interès acadèmic l'anunci del congrés internacional RAUCIP 2017, "Recent Advances in Undermining Catalonia's Independence Process", 

que se celebra als Nuevos Ministerios de Madrid entre el 28 de desembre i el 7 de gener. S'estructura en deu ponències, que tradueixo al català:

a. Com redactar informes policials falsos per incriminar polítics catalans destacats sobre la base d'inventar comptes bancaris en paradisos fiscals.

b. Com utilitzar els  mitjans per difondre informació falsa, i per publicar-hi dades personals de trenta-tres jutges catalans que van defensar, el 2014, la legalitat de la celebració d'un referèndum no vinculant, sense que els policies implicats acabessin a la presó.

c. Com enganyar els catalans fins a darrera hora, fent-los creure que les seves pensions ja no serien pagades per Espanya una vegada que Catalunya esdevingués independent.

d. Com explicar als catalans que si es porten bé i cadascú compleix amb el seu deure, no caldrà una intervenció militar a Catalunya.

e. Com destinar els recursos públics en la recerca (o fabricació) de casos de corrupció en els ajuntaments gestionats pels partits independentista, fent cas omís de la corrupció de partits unionistes.

f. Com girar la truita quan les converses enregistrades es publiquen, de manera que el ministre apareix com la pobra víctima innocent, i no un conspirador que usa mètodes poc ètics per atacar els oponents polítics. I aconseguir resultats en les eleccions una setmana més tard millors que les previstes pels sondeigs.

g. Com organitzar atacs cibernètics contra el govern català, llocs web d'organitzacions independentistes i els serveis  d'urgències mèdiques, just abans del procés participatiu del 9 de novembre i que ningú trobi qui ho ha fet.

h. Com fer una guerra bruta contra el poble català: disseny i execució de les operacions de la policia secreta.

i. Com portar destacats polítics catalans als tribunals per haver organitzat un procés participatiu no vinculant per conèixer l'opinió dels catalans sobre la independència, el 9 de novembre de 2014, sense que cap dels nou fiscals a Catalunya veiessin res il·legal en llur conducta.

j. Com el fiscal pot fer cas omís de les cintes filtrades revelant la guerra bruta contra els catalans, conegudes com FernandezDiazGate i s'arxivi el cas.

A la informació de cada ponència hi ha documentació adjunta, d'interès per als especialistes.

Caldrà veure si d'aquest Primer Congrés en surten conclusions interessants.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Strubell
Miquel Strubell
Sociolingüista
Opinió · Política
Incredibilitat
Opinió · Política catalana
Quan i com farem futur?
Opinió · Política catalana
Ja he dit que això és una guerra!
Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Opinió · Llengua
Un privilegi?
Opinió · Política
Transitorietat
Opinió · Política catalana
El referèndum: alguns missatges clau que han d'arribar a TOTHOM
Indica publicitat