Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de d'abril del 2015 | 18:29
Notícia

"C's és la versió rentada del PP"

"Ciudadanos té un programa electoral polit, sense cantonades per no espantar ningú --i encara menys l'IBEX-35. C's està creixent sense que es trobin els motius d'aquesta acceleració".

Barcelona · El periodista Iñaki Gabilondo s'ha qüestionat al seu vídeoblog com és que el fenomen Ciudadanos no para de créixer a l'Estat espanyol: "És difícil de saber per què 'Ciudadanos' ha crescut tant. Així com la irrupció de Podemos era una cop de puny directe al fetge del sistema i anunciava com un tro un canvi, C's no deixa de ser una versió rentada i planxada del Partit Popular".

Gabilondo ha sentenciat que C's té un líder "molt atractiu que difumina a tota la resta i un programa polit sense cantonades per no espantar ningú, i encara menys l'IBEX-35". El periodista ha remarcat que ser la versió rentada del PP "no és suficient per a ser un revilsiu per a encarar els problemes de la societat". El periodista ha conclòs que C's és un bon salvavides per "als nàufrags del PP" i ha sentenciat que "sols la volatilitat de les modes" pot explicar el creixement de C's.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat